Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

18/9/08

Υπηρεσιακή ευθύνη, Οινοφύτων, Βοιωτίας

Υπηρεσιακή ευθύνη, Οινοφύτων, Βοιωτίας Θέση: οικόπεδο ναυτικού ομίλου Δηλεσίου Συντεταγμένες: 38.34118,23.67571 Ο παραλιακός πεζόδρομος και η παραλία είναι γεμάτη από κάθε είδους πλαστικό, μεταλλικά κουτιά και σπασμένα γυάλινα μπύρας, καπάκια, χαρτιά και αποτσίγαρα, ξεκινώντας από την καφετέρια «Γάστρα» μέχρι τον Ναυτικό Όμιλο Πηγή: καταγγελία κ.Σωκράτη Καλαματιανού , 14-9-2008 από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: