Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

4/9/08

Επικίνδυνα απόβλητα, Αγίου Νικολάου, Λασιθίου

Επικίνδυνα απόβλητα, Αγίου Νικολάου, Λασιθίου Θέση: ΧΥΤΑ Αγ. Νικολάου Συντεταγμένες: 35.2,25.7 Στον ΧΥΤΑ πέραν των οικιακών ή προσομοιούμενων με τα οικιακά, εισέρχονται και απορρίπτονται και άλλου τύπου αποβλήτων, όπως είναι η βιολογική ιλύς από τον βιολογικό, αδρανή και ογκώδη υλικά, απόβλητα των Δημοτικών Σφαγείων κλπ. Πηγή: www.anatolh.com , 6-8-2008 από: kalliopi

1 σχόλιο:

kalliopi είπε...

Οι συντεταγμένες δεν είναι ακριβείς.