Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

1/10/08

Υπηρεσιακή ευθύνη, Πεντέλης, Αττικής

Υπηρεσιακή ευθύνη, Πεντέλης, Αττικής Θέση: Μονή Πεντέλης Συντεταγμένες: 38.05232,23.86677 «Μπαλάκι» ανάμεσα στην πολεοδομία της νομαρχίας Αθηνών και τη ναοδομία έχει γίνει η υπόθεση των αυθαιρέτων του διορθόδοξου κέντρου δίπλα στη μονή Πεντέλης. Δύο χρόνια μετά την επιβολή προστίμου, οι δύο υπηρεσίες εξακολουθούν να δηλώνουν αναρμόδιες, μεταθέτοντας η μία στην άλλη την ευθύνη για την επιβολή προστίμων και την κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Πηγή: news.kathimerini.gr , 30-09-08 από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: