Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

18/10/08

Λύματα, Στυλίδος, Φθιώτιδος

Λύματα, Στυλίδος, Φθιώτιδος Θέση: Εργοστασιο MACOLIVE Αυλακιου Συντεταγμένες: 38.90706,22.53834 Ανεξέλεγκτη απόρριψη αποβλήτων από επεξεργασία βρώσιμης ελιάς σε τάφρο κι από κει στη θάλασσα του Μαλιακου και ρύπανση υδροφόρου ορίζοντα Πηγή: παρατηρητηριο περιβαλλοντος Φθιωτιδας , 18/10/2008 από: Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: