Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

23/10/08

Αποκλεισμός αιγιαλού, Αντιπάρου, Κυκλάδων

Αποκλεισμός αιγιαλού, Αντιπάρου, Κυκλάδων Θέση: Συντεταγμένες: 36.976715,25.062953 Αποκλεισμός αιγιαλού. Η βίλα που σημειώνεται έχει τειχίο μέχρι την άκρη της ακτής και έχει εγκαταστήσει σταθερή βάση ομπρέλας και ξαπλώστρες για αποκλειστικά ιδιωτική χρήση. Παρόμοιος αποκλεισμός και στις βορειότερες βίλες. Πηγή: antiparos-blog , 23-10-2008 από: antiparos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: