Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

10/10/08

Υπηρεσιακή ευθύνη, Αντιπάρου, Κυκλάδων

Υπηρεσιακή ευθύνη, Αντιπάρου, Κυκλάδων Θέση: Συντεταγμένες: 37.00,25.05 Υφαλμυρωση υπογείων υδροφορεων λόγω υπεραντλησης. Μη πόσιμο νερό στο δίκτυο ύδρευσης που είναι ακομη από αμιαντοσωληνες, έλλειψη μονάδας αφαλάτωσης, καμια πολιτική εξοικονόμησης νερού Πηγή: χειμερινοι κολυμβητες Αντιπαρου , 7/10/2007 από: χειμερινοι κολυμβητες Αντιπαρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: