Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

16/10/08

Δυσμενής απόφαση, Λεβιδίου, Αρκαδίας, NATURA 2000

Δυσμενής απόφαση, Λεβιδίου, Αρκαδίας, NATURA 2000 Η περιοχή είναι προστατευόμενη και ανήκει στο δίκτυο NATURA 2000-SCI κωδικός GR2520001 Θέση: κοντά στον ιστορικό οικισμό της Βλαχέρνας Συντεταγμένες: 37.716,22.248 Ιδιώτης σχεδιάζει να κατασκευάσει εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου κοντά στον ιστορικό οικισμό της Βλαχέρνας. Ο Δήμος και κάτοικοι έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας απαιτώντας την ακύρωση της άδειας. Πηγή: www.skai.gr , 25-8-2008 από: kalliopi

1 σχόλιο:

kalliopi είπε...

Οι συντεταγμένες δεν είναι ακριβείς.