Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

8/11/08

Αυθαίρετες κατασκευές, Αίγινας, Πειραιώς

Αυθαίρετες κατασκευές, Αίγινας, Πειραιώς Θέση: Ακτή Κυψέλης Συντεταγμένες: 37.77156,23.45645 Τρεις μώλους μήκους 80 μέτρων έκαστος, με ράμπες μεταξύ τους για την ανέλκυση σκαφών, έχει κατασκευάσει αυθαίρετα ιδιωτικό ναυπηγείο, τις οποίες εντόπισαν ελεγκτές της Νομαρχίας του Πειραιά και διέταξαν την άμεση διακοπή των εργασιών. Πηγή: www.skai.gr , 8/11/2008 από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: