Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

11/2/09

Θάνατος ζώων, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Αιτωλοακαρνανίας, NATURA 2000

Θάνατος ζώων, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Αιτωλοακαρνανίας, NATURA 2000 Η περιοχή είναι προστατευόμενη και ανήκει στο δίκτυο NATURA 2000-SPA κωδικός GR2310015 , NATURA 2000-SCI κωδικός GR2310001 Θέση: Αλυκές Συντεταγμένες: 38.395,21.403 Δεκαπέντε φλαμίγκο βρέθηκαν νεκρά στη λιμνοθάλασσα της πόλης, μέσα στην περιοχή των αλυκών. Ο θάνατος προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από ασυνείδητους κυνηγούς. Πηγή: www.ethnos.gr , 11-2-2009 από: Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: