Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

5/3/09

Σκουπίδια, Γυθείου, Λακωνίας

Σκουπίδια, Γυθείου, Λακωνίας Θέση: Συντεταγμένες: 36.762,22.565 Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία κρίνεται η κατάσταση με τα απορρίμματα στην πόλη του Γυθείου, αφού η αποκομιδή τους έχει διακοπεί εδώ και έναν μήνα επειδή Δήμος δεν έχει χώρο να τα εναποθέσει. Πηγή: www.in.gr , 5/3/2009 από: Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: