Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

29/8/08

Παράνομη εξόρυξη, Σταγείρων-Ακάνθου, Χαλκιδικής

Παράνομη εξόρυξη, Σταγείρων-Ακάνθου, Χαλκιδικής Θέση: Μεταλλεία χρυσού Στρατονίκης Συντεταγμένες: 40.52532,23.76562 40.51993,23.79184 Νέα στοά ανοίγεται στην Στρατονίκη από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και θα κατεβεί 60μ. κάτω από τα σπίτια του οικισμού. Στόχος της είναι η εξόρυξη των ανώτερων τμημάτων του κοιτάσματος που η άδειά τους απαγορεύει ρητώς Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com , 28-8-2008 από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: