Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

1/8/08

Αέρια ρύπανση, Ερμιόνης, Αργολίδος

Αέρια ρύπανση, Ερμιόνης, Αργολίδος Θέση: χωματερή Ερμιόνης Συντεταγμένες: 37.42,23.31 Μεγάλη πυρκαγιά προκλήθηκε στις 18/ 6/2008 στη χωματερή Ερμιόνης και γέμισε ο τόπος από τον επικίνδυνο καπνό που έφτανε μέχρι την Ύδρα και μέχρι την χωματερή του Κρανιδίου που κι αυτή δεν σταματάει να καίει και να μας επιβαρύνει.. Πηγή: sikam.wordpress.com , 20/6/2008 από: kalliopi

Δεν υπάρχουν σχόλια: