Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

1/8/08

Σκουπίδια, Άνδρου, Κυκλάδων

Σκουπίδια, Άνδρου, Κυκλάδων Θέση: Νεολιθικός οικισμός του Στρόφιλα Συντεταγμένες: 37.7848,24.8591 Οι τρεις δήμαρχοι της Άνδρου λειτουργούν τον παράνομο σκουπιδότοπο ολόκληρου του νησιού, μέσα σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο, όπου μεταξύ άλλων αρχαϊκών, ρωμαϊκών και άλλων μνημείων, ευρίσκεται και ο Νεολιθικός οικισμός του Στρόφιλα 4500-3200 π.Χ Πηγή: www.kykladesnews.gr , 19/6/2008 από: kalliopi

Δεν υπάρχουν σχόλια: