Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

10/9/08

Σκουπίδια, Κορυδαλλού, Πειραιώς

Σκουπίδια, Κορυδαλλού, Πειραιώς Θέση: πίσω από το κτίριο της ΔΕΗ στο βάθος, σε μια χαράδρα, του βράχου. Συντεταγμένες: 37.989424,23.643157 Ο Δήμος Κορυδαλλού διατηρεί παράνομη χωματερή με αστικά απορρίμματα μέσα στις ίδιες του τις εγκαταστάσεις, της Υπηρεσίας Πρασίνου & Καθαριότητας. Η χωματερή βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από σχολικό συγκρότημα με 2 Δημοτικά, 2 Γυμνάσια και το ΕΠΑΛ του Κορυδαλλού. Πηγή: korydallos.blogspot.com , 8-4-2008 από: kalliopi

Δεν υπάρχουν σχόλια: