Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

13/9/08

Χωματερη, Αγίου Αθανασίου, Θεσσαλονίκης, NATURA 2000, NATURA 2000

Χωματερη, Αγίου Αθανασίου, Θεσσαλονίκης, NATURA 2000, NATURA 2000 Η περιοχή είναι προστατευόμενη και ανήκει στο δίκτυο NATURA 2000-SCI κωδικός GR1220002 Θέση: Αξιός Κάτω Γέφυρας Συντεταγμένες: 40.7187,22.6673 Εντός των ορίων των διεθνών συμβάσεων προστασίας του περιβάλλοντος, δίπλα στις όχθες του Αξιού (Ramsar, Natura 2000) μπάζα, σκουπίδια και κοπριές, αλλά και παράνομες αμμοληψίες
Πηγή: periballondiki.blogspot.com από: η Τοξότισσα

1 σχόλιο:

dzach είπε...

Οι συντεταγμένες είναι αβέβαιες