Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

10/9/08

Σκουπίδια, Ανθεμίων, Ημαθίας

Σκουπίδια, Ανθεμίων, Ημαθίας Θέση: Κιουτίχα Μονοσπίτων Συντεταγμένες: 40.6214,22.1720 Συνεχίζει να λειτουργεί η παράνομη χωματερή- σκουπιδότοπος της «Κιουτίχα» στην περιοχή Μονοσπίτων Ημαθίας. Οι φωτιές και οι συνεχής απελευθέρωση διοξινών έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβλημα υγείας σε όλους όσους ζούμε στην περιοχή. Πηγή: www.katagelies.gr , 6-6-2008 από: kalliopi

Δεν υπάρχουν σχόλια: