Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

16/9/08

Χωματερή, Λευκιμμαίων, Κερκύρας

Χωματερή, Λευκιμμαίων, Κερκύρας Θέση: Μισοράχια Συντεταγμένες: 39.4025,20.0878 Η απόσταση από τα σπίτια είναι 500μ., στο κέντρο 10 οικισμών. Η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια και διαρρέεται από δύο ποτάμια. Κίνδυνος μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα σύμφωνα με μελέτες του ΙΓΜΕ. Πηγή: xyta-lefkimis.blogspot.com , 13-7-2008 από: kalliopi

2 σχόλια:

ΧΥΤΑ Λευκίμμης είπε...

Τα Μισοράχια όπου κατασκευάζεται ο ΧΥΤΑ-χωματερή βρίσκεται σε άλλο σημείο και όχι στο συγκεκριμένο που δείχνει ο χάρτης. Οι σωστές συντεταγμένες είναι 39.40248,20.08773.

dzach είπε...

Διορθώθηκε, ευχαριστούμε