Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

10/10/08

Λύματα, Αντιπάρου, Κυκλάδων

Λύματα, Αντιπάρου, Κυκλάδων Θέση: ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ Συντεταγμένες: 37.0120,25.0263 Σχεδόν το σύνολο των λυμάτων της Αντιπαρου καταλήγει στη θάλασσα ελλείψει δικτύων αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού. Τα βοθρολύματα να απορρίπτονται σε μια ρεματιά δίπλα στη θάλασσα. Πηγή: χειμερινοι κολυμβητες Αντιπαρου , 7/10/2007 από: χειμερινοι κολυμβητες Αντιπαρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: