Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

9/10/08

Δασική καταστροφή, Ευπαλίου, Φωκίδος

Δασική καταστροφή, Ευπαλίου, Φωκίδος Θέση: ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΙ χωριο ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΙ Συντεταγμένες: 38.47372,22.02471 ΜΕΣΑ στο ΔΑΣΟΣ,αφου εκοψαν 100αδεs ΕΛΑΤΑ,χτιζεται τωρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΙΣΜΟΣ ΔΑΣΟΥΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΑΣΟΣ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Πηγή: KATOIKOI ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ , 9/10/2008 από: Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: