Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

25/10/08

Αυθαίρετες κατασκευές, Κηφισιάς, Αττικής

Αυθαίρετες κατασκευές, Κηφισιάς, Αττικής Θέση: Συντεταγμένες: 38.0695,23.8596 Το Πεντελικό έχει γεμίσει στάνες εκτροφής οικόσιτων ζωών, σφαγεία που λειτουργούν στις καμένες εκτάσεις, παραπήγματα, μπάζα, αλλά και δραστηριότητες ασύμβατες με τις δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις. Πηγή: www.skai.gr , 25/10/2008 από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: