Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

27/10/08

Αρχαιολογική καταστροφή, Αθηναίων, Αττικής

Αρχαιολογική καταστροφή, Αθηναίων, Αττικής Θέση: Ακαδημία Πλάτωνος Συντεταγμένες: 37.99298,23.70723 Σε μια περιοχή, σχεδόν μέσα σε αρχαιολογικό χώρο, η Νομαρχία Αθηνών έχει αρχίσει την κατασκευή δύο επταώροφων κτηρίων. Μάλιστα, ακόμα και στο οικόπεδο όπου θα κατασκευαστεί το κτήριο της Νομαρχίας, υπάρχουν αρχαία ευρήματα. Πηγή: www.skai.gr από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: