Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

7/10/08

Θαλάσσια καταστροφή, Νάξου, Κυκλάδων

Θαλάσσια καταστροφή, Νάξου, Κυκλάδων Θέση: Λιγαρίδια Δρυμαλία Συντεταγμένες: 37.071,25.585 Υπαρχει καποιος "κυριος" που αδειαζει το βυτιο του με τα βοθρολυματα σε δικο του χωραφι και μεσα απο γειτονικο ποταμι καταληγουν στην θαλασσα με την ανοχη των τοπικων αρχων και της αστυνομιας δειτε το video που τραβηχτηκε τον Αυγουστο του 2008 και θα καταλαβετε... http://www.youtube.com/watch?v=JRATfBGx1OM Πηγή: troktiko.blogspot.com , 2008 από: apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: