Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

8/10/08

Λύματα, Καμένων Βούρλων, Φθιώτιδος

Λύματα, Καμένων Βούρλων, Φθιώτιδος Θέση: Ποσειδώνας Καμένα Βούρλα Συντεταγμένες: 38.7819,22.7954 Πάνω από 400 τόνους βοθρολύματα κατέληξαν στην θάλασσα στα Καμένα Βούρλα . Το συμβάν οφείλετε σε ατύχημα, και για την ακρίβεια σε βούλωμα των κεντρικών αγωγών λυμάτων. Πετάχτηκαν στον αέρα τα καπάκια του κεντρικού δικτύου της αποχέτευσης. Πηγή: kamena-voyrla-news.blogspot.com , 29/9/2008 από: kamena voyrla blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια: