Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

13/12/08

Αυθαίρετες κατασκευές, Αθηναίων, Αττικής

Αυθαίρετες κατασκευές, Αθηναίων, Αττικής Θέση: Πνύκα Συντεταγμένες: 37.969559,23.722401 Ο Διόνυσος, ενδιαφέρον μοντέρνο κτήριο των Βασιλειάδη και Κονταράτου, κτίστηκε αυθαίρετα στις αρχές του 1960 σε δημοτικό κοινόχρηστο χώρο.Οι κάτοικοι έχουν ζητήσει από το ΚΑΣ και τον Υπουργό Πολιτισμού να περιοριστούν οι αυθαιρεσίες στον Διόνυσο αλλά έχουν εισπράξει σιγή. Δια στόματος 'Α ΕΠΚΑ ο Διόνυσος είναι «κυβερνητικού ενδιαφέροντος» Πηγή: filopappou.wordpress.com , 14-9-2008 από: dzach

Δεν υπάρχουν σχόλια: