Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

10/9/08

Υπηρεσιακή ευθύνη, Μεταμορφώσεως, Αττικής

Υπηρεσιακή ευθύνη, Μεταμορφώσεως, Αττικής Θέση: διαχωριστική νησίδα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας Συντεταγμένες: 38.0832,23.7846 Αφέθηκε να ξεραθεί το πράσινο στις δύο πλευρές και στη διαχωριστική νησίδα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας. Οπως καταγγέλλουν γεωπόνοι, το πράσινο εγκαταλείφθηκε μετά την παραχώρηση του άξονα σε ιδιωτική κοινοπραξία την περασμένη άνοιξη. Πηγή: news.kathimerini.gr , 10-9-2008 από: kalliopi

Δεν υπάρχουν σχόλια: