Στον οικοΤόπο κατασκευάζουμε έναν μεγάλο χάρτη με περιβαλλοντικά προβλήματα απ' όλη την Ελλάδα.
^
Φορτώνει... Για να γίνει αυτό, βοηθάμε να συγκεντρωθούν τοπικές περιβαλλοντικές πληροφορίες μαζεύοντάς τες από ανθρώπους που τις γνωρίζουν ή από τις καθημερινές ειδήσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να συνεισφέρει και τις δικές του πληροφορίες, ακόμη κι η πιο μικρή είναι σημαντική. Τις πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος άλλος τις χρειάζεται.

Για να δειτε χάρτες με τις πληροφορίες, πατήστε το εικονίδιο που υπάρχει δίπλα στον κάθε τίτλο ή δείτε έναν μεγάλο χάρτη με τα τελευταία περιβαλλοντικά προβλήματα που καταγράφηκαν.

Για την πολιτική συλλογής και διάθεσης των πληροφοριών, διαβάστε εδώ.

Ο οικοΤόπος χρησιμοποιεί δημόσια γεωγραφικά δεδομένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την αυτόματη σήμανση προβλημάτων στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 (χάρτης).

9/9/08

Σκουπίδια, Αγίου Νικολάου, Λασιθίου

Σκουπίδια, Αγίου Νικολάου, Λασιθίου Θέση: Περιοχή Αλμυρός Συντεταγμένες: 35.174247,25.705967 Μέσα στο νερό υπάρχουν ένα σωρό σκουπίδια. Τσάντες, πλαστικά μπουκάλια, ποτηράκια. Μέχρι και ένα σπασμένο κολωνάκι του δρόμου, συμπληρώνει το όλο σκηνικό. Εκεί ήταν ακόμα και οι σωροί με τα φύλλα2, μόνο που τα έκρυβε ένα μηχάνημα του Δήμου που ήταν εκεί σταματημένο. Πηγή: blog.vasilakism.gr από: Michalis

Δεν υπάρχουν σχόλια: